Έβαλε "φωτιά" στη μάχη της παραμονής η Μεδεών

Έβαλε "φωτιά" στη μάχη της παραμονής η Μεδεών
Μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ έδωσε η Μεδεών Κατούνας.

Η ομάδα του Μόρις Τσίβιτς κέρδισε στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα με 1 - 0 και πλέον έχει ελπίδες και για την απευθείας παραμονή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Η ομάδα του Μόρις Τσίβιτς μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε από τους γηπεδούχους με δοκάρι του Νίκου Αθανασίου στο 15ο λεπτό. Η Μεδεών είχε ευκαιρίες στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε στο γκολ στο 43΄ με σουτ του Δημήτρη Τσιτσομήτσου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία κράτησαν την πολύτιμη νίκη που τους έφερε στη 10η θέση ισόβαθμους με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στους 24.

Η φάση του αγώνα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι, όμως η φάση του 15ου λεπτού αν είχε διαφορετική κατάληξη θα μπορούσε να αλλάξει την τελική έκβαση.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ματέο Ρουστεμάι και Νίκος Κοτρότσος, όμως ο Δημήτρης Τσιτσομήτσος ξεχώρισε πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους.

Το φιλμ του αγώνα.

15΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ από το Νίκο Αθανασίου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
32΄ Ο Κοσυφαρίνης με ωραία μπαλιά βρίσκει τον Αθανασίου, ο οποίος από καλή θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή της Μεδεών κάνει το δυνατό σουτ και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
34΄ Εκτέλεση κόρνερ από το Νούλα κεφαλιά του Κοντογιάννη από καλή θέση η μπάλα παράλληλα από την εστία του Απόλλωνα.
38΄ Δυνατό σουτ από τον Τσιτσομήτσο η μπάλα άουτ.
43΄ Γκολ. Ο Τσιτσομήτσος από καλή θέση μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Θεοδωρακόπουλου.
50΄ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Κοντογιάννη στον Τσιτσομήτσο, που από θέση πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Μυλωνάς με αυτοθυσία απομάκρυνε την μπάλα, πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
57΄ Σέντρα από τον Αθανασίου ο Κονδύλης σε καλή θέση με προβολή δε βρίσκει όπως θα ήθελε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για τον Απόλλωνα.
74΄ Από καλή θέση δυνατό σουτ του Τσιτσομήτσου η μπάλα άουτ.
82΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη ο Κονδύλης με κεφαλιά «ψαράκι» προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά ο Τηλεμάχου απομακρύνει σε κόρνερ.
92΄ Δυνατό σουτ από το Μπαλάφα η μπάλα άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Κοσυφαρίνης Χ. (69΄ Γιαννακάς Ν.), Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης (57΄ Τσακανίκας Ι.), Αθανασίου, Κονδύλης, Μπαλάφας, Σπυριλιώτης.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Μόρις Τσίβιτς): Τηλεμάχου, Ξανθόπουλος Π., Νούλας, Μπουμπούλης, Ξανθόπουλος Δ., Ρουστεμάι, Κουσκούνης, Κοτρότσος, Τσιτσομήτσος (93΄ Τζαβίδης), Κοντογιάννης, Κοσυφαρίνης Η. (88΄ Γεροχρήστος).

KOSMAS
Κορυφή