Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδινίων

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδινίων
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδινίων διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Θανάση Πατρόπουλου στον αγώνα της ομάδας με τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για δύο πέναλτι που ζητάει η ομάδα των Σαρδινίων και διατυπώνεται η απαίτηση να σφυρίξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αξιολογημένοι διαιτητές τους αγώνες του ΠΑΣ Πυραμίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη διαιτησία του Θανάση Πατρόπουλου στο σημερινό ματς - ντέρμπι με την ομάδα της Μπούκας.
Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και το ήθος που τις διακρίνει ο κ. Πατρόπουλος αρνήθηκε στην ομάδα μας δύο πέναλτι.
Δεν είναι δυνατόν σε σουτ προς την αντίπαλη εστία να βρίσκει η μπάλα σε χέρι αντιπάλου και ο διαιτητής να απαντάει ότι είδε το χέρι, αλλά δεν είναι όλα τα χέρια πέναλτι.
Στη δεύτερη περίπτωση πέναλτι ο αντίπαλος αμυντικός "τρώει" μία ντρίμπλα από τον επιθετικό μας και τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας!!!
Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας απομένουν τρία κρίσιμα ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και απαιτούμε την ισονομία και τη δικαιοσύνη.
Η ομάδα μας δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα και είναι ομολογουμένως απ' τα πιο συμπαθή σωματεία. Αυτό όμως δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν Πατρόπουλο να μη σέβεται τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.
Απαιτούμε ο κύριος αυτός να μην ξανασφυρίξει την ομάδα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στα επόμενα παιχνίδια μας να οριστούν διαιτητές αξιολογημένοι και υψηλού επιπέδου.
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξανααντιδράσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς...

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ

KOSMAS
Κορυφή