Ανατροπή δεδομένων... δεν προχωράει η συγχώνευση Παναμβρακικού και ΠΑΣ Πυραμίς

Ανατροπή δεδομένων... δεν προχωράει η συγχώνευση Παναμβρακικού και ΠΑΣ Πυραμίς
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της συγχώνευσης του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Πυραμίς αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο ομάδων. Έτσι ο ΠΑΣ Πυραμίς θα κατέβει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΝΑ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις για προπονητή και παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη χθεσινή συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους της ομάδας μας αποφασίστηκε να αναιρεθεί η απόφαση για συγχώνευση με τον Παναμβρακικό Μπούκας.
Ο λόγος είναι πως επιθυμία των φιλάθλων που μας ακολουθούν, είναι η συνέχιση του ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ και η συμμετοχή του και τη νέα χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ.
Η συγκεκριμένη επιθυμία μας δεσμεύει να κάνουμε την προσπάθεια να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, κάτι που τελικά θα γίνει.
Έτσι λοιπόν η συζήτηση για συγχώνευση δεν προχωράει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με προπονητή και παίκτες.
Οι διαδικασίες θα επισπευστούν και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλο τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας, προκειμένου να γίνουν σωστές επιλογές για το καλό του Συλλόγου μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ

KOSMAS
Κορυφή