Τριάρα στην πρεμιέρα ο Χρυσός Αστέρας

Τριάρα στην πρεμιέρα ο Χρυσός Αστέρας
Στην επιστροφή του στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 3 - 0 στην έδρα του τον Κεραυνό Ποταμούλας.

Η ομάδα της Παντάνασσας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, κινήθηκε αρκετά από τα άκρα στηριζόμενη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε στις θέσεις αυτές, ενώ ο Κεραυνός έψαχνε αρκετά κυρίως με μεγάλες μπαλιές τον Άρη Ξευγένη.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στα πρώτα λεπτά, αλλά στα τελειώματα δεν έκαναν καλή επιλογή και πήραν προβάδισμα στο 22΄ όταν ο Κουτσιαύτης έκανε ατομική ενέργεια και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ο Στριμμένος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Κρανιά, "τσίμπησε" τη μπάλα και σημείωσε το 2 - 0 δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει παίζοντας με δύο επιθετικούς στη συνέχεια, πίεσε, αλλά το 2 - 0 παρέμεινε στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά δεν απείλησαν την εστία του Πριτσούλη. Με την είσοδο του Δρόσου η ομάδα της Παντάνασσας ισορρόπησε αρχικά και στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς. Στο 77΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στριμμένου ο Ράπτης με κεφαλιά έκανε το 3 - 0 "σφραγίζοντας" τη νίκη της ομάδας του. Από το 80΄ μέχρι το 85΄ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα τρεις ευκαιρίες να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα με τον Καντάνη να νικάει κατά σειρά στο 80΄, στο 81΄ και στο 83΄ τον Κρανιά, το Γιάννη Αρμύρα και το 14χρονο Κωνσταντόπουλο που μόλις είχε περάσει αλλαγή. Στην τελευταία φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε και το 3 - 0 ήταν το τελικό σκορ.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμύρας): Πριτσούλης, Ρέθι, Κουτσιαύτης, Κουμάσης, Καγιάντζας, Γιαννακάς (65΄ Δρόσος), Στριμμένος (88΄ Νικολέτας), Ράπτης, Αρμύρας Ι. (82΄ Κωνσταντόπουλος), Κρανιάς, Αρμύρας Δ. (86΄ Σούτας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Άρης Ξευγένης): Καντάνης, Σαλαούνης (46΄ Τηγανίτας Δ.), Τηγανίτας Α., Λυμπερίδης. Αγγελής (69΄ Κορδάτος), Ανδρώνης, Ξευγένης, Σοφρώνης, Σωτηρίου Δ., Σωτηρίου Γ. (80΄ Κωστάκης), Μάντζος (46΄ Κάππας).

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή