Ξεκίνησε με τεσσάρα ο Α.Ο. Πενταλόφου

Ξεκίνησε με τεσσάρα ο Α.Ο. Πενταλόφου
Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ έκανε ο Α.Ο. Πενταλόφου, που κέρδισε στην έδρα του με 4 - 0 τον Α.Ο. Λυγιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ξηρού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Βασιλόπουλου στο 51΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι του Λυγιά, μετέτρεψε το ρευστό μέχρι εκείνη την ώρα 1 - 0 στο εμφατικό 4 - 0.
Ο Κώστας Πανόπουλος στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και το 1 - 0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 51ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με το Βασιλόπουλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την απόφαση να αμφισβητείται έντονα από τους ανθρώπους του Λυγιά. Εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και έφτασαν στο δεύτερο γκολ με τον Πασπαλιάρη στο 60ο λεπτό. Στο 84΄ ο Μπαρμπαρούσης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και το τελικό 4 - 0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Νίκος Αλεξόπουλος.
Μετά τη λήξη του αγώνα αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Λυγιά Φώτης Δημητρόπουλος για διαμαρτυρία στο διαιτητή Γκιάφη.

Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Κουτρούλης Σ., Διαμαντόπουλος, Μπαρμπαρούσης (85΄ Τριανταφυλλόπουλος), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ., Ντζελέπης, Κουκουρδέλης Π. (79΄ Μπακοδήμος), Ναούμης, Πασπαλιάρης (63΄ Κουκουρδέλης Π.), Φλωρόπουλος (79΄ Κουλούρης), Πανόπουλος.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Νικόπουλος Γ., Βασιλόπουλος, Θωμόπουλος, Πετσίνης Χ., Πετσίνης Δ. (88΄ Μπρούμας), Κουρτούλλα (45΄ Δημητρόπουλος), Τσίκας, Βαρελάς, Πασχάλης (79΄ Πυργάς), Αποστολόπουλος.

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή