Νίκη με μεγάλη ανατροπή για το Λυγιά

Νίκη με μεγάλη ανατροπή για το Λυγιά
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Α.Ο. Λυγιάς επικρατώντας με 4 - 2 στο γήπεδο Καραπαππά του Αστέρα Αγρινίου.

Η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 - 0, όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 3ο μόλις λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Ορφέας Βασιλάρης. Στο 24΄ ο Φώτης Σταματελόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αγρινίου. Τρία λεπτά αργότερα ο Βαρελάς μείωσε για το Λυγιά και το 2 - 1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Ο Λυγιάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 53΄ με γκολ που σημείωσε ο Ζαμπάρας. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ στη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν με τον Πασχάλη στο 75΄. Ο Βασιλόπουλος στο 83ο λεπτό πέτυχε το 2 - 4 "σφραγίζοντας" τη νίκη του Λυγιά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Θανάσης Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαϊωάννου, Τζελτζές, Τριμπόνης, Βασιλάρης, Σταματελόπουλος Φ., Κουτρομάνος (46΄ Κουτσομπίνας (77΄ Γκρίζης Ν.)), Πατσέας (46΄ Σκέβας), Κοκκώνης (29΄ Αρκουμάνης), Κωστακιώτης (80΄ Μαστρογιάννης).

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Μπαλκούρας (46΄ Δημητρόπουλος Β.), Βασιλόπουλος, Τσιριμώκος, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας (57΄ Γεωργακόπουλος), Βαρελάς, Κατσάμπας, Δημητρόπουλος Ε. (46΄ Κατσώρης), Πασχάλης (92΄ Δημητρόπουλος Ι.), Κωνσταντίνου (87΄ Νικόπουλος Γ.).

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή