Δεύτερη μεταγραφή για το Μεσολόγγι 2008

Δεύτερη μεταγραφή για το Μεσολόγγι 2008
Τη δεύτερη μεταγραφή της την τρέχουσα περίοδο ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008.

Στην ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α΄ Εθνική η 16χρονη αμυντικός Μαρία Παναγιωτακοπούλου, που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στον Εθνικό Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Μαρίας Παναγιωτακοπουλου, η οποία θα φοραει την φανέλα της ομάδας μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η Μαρία Παναγιωτακοπουλου είναι 16χρόνων και αγωνίζεται συνήθως αμυντικός. Το Μεσολόγγι 2008 την καλωσορίζει στην οικογένεια μας και της εύχεται υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.
Το βιογραφικό της Μαρίας Παναγιωτακοπουλου: Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σέ μικρή ηλικία από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Παραλίας Καλαμάτας, ταυτόχρονα έπαιζε και Βολλευ στην Καλαμάτα 80. Το 2016 - 2017 δημιουργήθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ο Εθνικός Καλαμάτας όπου και πήγε και αγωνιζόταν μέχρι τώρα εκεί. Το 2018 ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας κορασίδων.
Έχει πάει στα τουρνουά που εχουν γίνει με την συμμετοχή της ομάδας αλλά και ατομικά όπως στο Αίγιο με τις παλαίμαχες της Μπαρτσελόνα το 2018 για φιλανθρωπικό σκοπό όπως και φέτος συμμετείχε στο Real Madrid Foundations Grecce. Για την μεταγραφή τής νεαρής παίκτριας σημαντικό ρόλο έπαιξε ο αντιπρόεδρος του Μεσολόγγι 2008, Κυρίτσης Χρήστος πού ξεκίνησε δυναμικά στα νέα του καθήκοντα στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

KOSMAS
Κορυφή