Συνέχισε με νίκη ο Αστέρας Κυψέλης

Συνέχισε με νίκη ο Αστέρας Κυψέλης
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ μαζί με τις Ελπίδες Αγρινίου παρέμεινε ο Αστέρας Κυψέλης, που κέρδισε στην έδρα του την Αναγέννηση Ρίγανης με 3 - 0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με κεφαλιά του Μπούσγου. Η μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα να διπλασιάσει τα τέρματά του χάθηκε στο 30ο λεπτό με δοκάρι του Γκουτσέλη και στο 44΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θανάση Παπαθανασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 70΄ έμεινε και η Αναγέννηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νίκολλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γκουτσέλης λίγο αργότερα είχε δεύτερο δοκάρι και στο 75΄ ο Χότζα με σουτ στην κλειστή γωνία διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα. Το τελικό 3 - 0 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Τζαχρήστα μετά από σέντρα του Γκουτσέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Σήφης Μπούσγος): Κάκκος, Γκουτσέλης, Παπαγιάννης, Σκάλλας, Μπούσγος, Παπαθανασίου Α., Παπαθανασίου Η. (83΄ Τζαχρήστας), Χότζα, Μακρής (46΄ Ασβεστόπουλος), Ρεντζέπης, Δημόπουλος (75΄ Παναγιωτόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: Χαραλάμπους Ν., Σαπλαούρας, Σκεπετάρης, Πρίτσης, Σαμαράς Α., Χαραλάμπους Γ., Κουτρομάνος, Νίκολλα, Τσιλιγιάννης, Σαμαράς Γ., Νιτσάκης (46΄ Παλαιοπάνος).

KOSMAS
Κορυφή