Λήξη με ερωτηματικά στη Γ΄ Εθνική... σενάρια για την επόμενη μέρα

Λήξη με ερωτηματικά στη Γ΄ Εθνική... σενάρια για την επόμενη μέρα
Λήξη και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με αρκετές εκκρεμότητες και ερωτηματικά.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι δε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όμως δεν υπήρξαν αποφάσεις για πρωταθλητές, υποβιβασμό και όλα τα σενάρια προβιβασμού ομάδων.

Το δεδομένο είναι πως τη νέα χρονιά στη Γ΄ Κατηγορία θα αγωνίζονται οι ομάδες που τη στιγμή της διακοπής ήταν στις θέσεις που εξασφάλιζαν την παραμονή και οι πρωτοπόροι στην Α΄ Κατηγορία όλων των Ενώσεων. Το τι θα γίνει με τους πρωτοπόρους της Κατηγορίας θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί τι θα γίνει με τις ομάδες που ήταν σε θέσεις που οδηγούσαν στα τοπικά πρωταθλήματα και για τις ομάδες που ήταν στη δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα Α΄ Κατηγορίας των Ενώσεων. Είναι σίγουρο πως μία από τις δύο κατηγορίες ομάδων θα χαμογελάσουν. Τα δύο σενάρια είναι είτε να παραμείνουν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν φέτος στη Γ΄ Εθνική, είτε να προβιβαστούν οι δεύτερες στην Α΄ Κατηγορία των Ενώσεων.

Και στα δύο σενάρια η Αιτωλοακαρνανία θα έχει τρεις ομάδες στη Γ΄ Εθνική τη νέα χρονιά. Η Α.Ε. Μεσολογγίου θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κατηγορία, ο Αμβρακικός θα είναι νεοφώτιστος και η τρίτη ομάδα θα είναι είτε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στην τρίτη του συμμετοχή στην Κατηγορία, είτε ο Παναγρινιακός στην παρθενική του συμμετοχή.

KOSMAS
Κορυφή