Φιλική νίκη για την Α.Ε.Μ.

Φιλική νίκη για την Α.Ε.Μ.
Σε αναμέτρηση που έγινε στην Πάτρα η Α.Ε. Μεσολογγίου κέρδισε με 2 - 0 τη Θύελλα Πατρών πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Φώτης Αραβαντινός» και ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με τους Γιώργο Ταράση και Σάκη Πεφάνη να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Το 1 - 0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο πρώτο μέρος μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Κολοβάκης και εκτέλεσε ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος μετά την επίτευξη του τέρματος έδειξε προς τον ουρανό θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει το δάσκαλο του, όπως τον αποκαλούσε, Γιώργο Γαλανό ο οποίος πριν λίγα εικοσιτετράωρα έφυγε από τη ζωή.
Το 2 - 0 έγινε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου μετά από κλέψιμο του Γεωργούση στη μεσαία γραμμή και ατομική ενεργεία θα βρει το Μπελεβώνη και αυτός με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Πλέον η Α.Ε.Μ. στρέφει την προσοχή της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Τρίκαρδο στην Κατοχή το ερχόμενο Σάββατο.
Οι έντεκα με τους ποιούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο Γιώργος Ταράσης ήταν οι: Μανιάτης, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Χριστογιάννης, Τραγουλιάς, Ντζιμάνης, Πατίλας, Θεοτοκάτος, Πιστιόλης, Κολοβάκης, Γεωργούσης.
Οι έντεκα με τους ποιούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο Σάκης Πεφάνης ήταν οι: Διαμαντόπουλος, Μαρκόπουλος, Αδαμόπουλος, Αγουρίδης, Κατριβέσης, Αποστολόπουλος, Μπούμπαλης, Πανίτσας, Σκόνδρας, Ντίνος, Αγγελής.

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή