Εύκολο πέρασμα του Ναυπακτιακού από τα Γρεβενά

Εύκολο πέρασμα του Ναυπακτιακού από τα Γρεβενά
Με το ευρύ 0 - 6 κέρδισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας τα Γρεβενά Αεράτα.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς μπήκε από την αρχή του αγώνα σε θέση "οδηγού" και τα πάντα κρίθηκαν πολύ νωρίς. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σαμπανέι με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 4΄ μετά από σέντρα του Γκόλια ο Πήλιος με σουτ έκανε το 0 - 2. Στο 11΄ ο Πήλιος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το τρίτο τέρμα του Ναυπακτιακού, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 17΄ και στο 42΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμπανέι ο Γραμματικόπουλος έκανε το 0 - 4.
Ο Ναυπακτιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με ανάποδο ψαλίδι του Πήλιου στο 72΄ και σουτ του Γιαννόπουλου μέσα από την περιοχή μετά από ατομική ενέργεια στο 74΄.
Πλέον στο Ναυπακτιακό όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι κορυφής με το Μακεδονικό Φούφα την ερχόμενη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Μπακιρτζής (46′ λ.τ. Καλαμπάκας), Γαβρίδης (40΄ λ.τ. Τζάτζης), Μπατακόιας, Κουπρσίδης, Καραμπάλιος, Μπαλοδήμος, (23′ Βλάχος), Χύσεν, Σάνα, Βασιλόπουλος, Λιάκας (62′ Γκιόνι), Χαματάι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Σταματόπουλος, Καραγιάννης (76′ Σίνης), Γκόλιας, Νικολακόπουλος (77′ Κοκώνης), Σεντεμεντές, Κέλι, Στεργίδης, Γιαννόπουλος Π., Γραμματικόπουλος (64′ Γιαννόπουλος Π.), Σαμπανέι (63′ Κωστής), Πήλιος.

KOSMAS
Κορυφή