Παραιτείται από το Ναυπακτιακό ο Χρυσανθόπουλος... παραιτήθηκε και ο Τσιμιτσέλης

Παραιτείται από το Ναυπακτιακό ο Χρυσανθόπουλος... παραιτήθηκε και ο Τσιμιτσέλης
Την παραίτησή του από την προεδρία του Ναυπακτιακού Αστέρα ανακοίνωσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε μαζί τους, ενώ άφησε αιχμές για προηγούμενες διοικήσεις και ειδικά για τον πρώην πρόεδρο Ντίνο Τσουκαλά. Όπως έγινε γνωστό την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αν δε βρεθεί διάδοχη κατάσταση η πιθανότητα λύσης πρωτοδικείου δεν αποκλείεται.
Ταυτόχρονα την παραίτησή του από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας γνωστοποίησε ο Γιώργος Τσιμιτσέλης, που ευχαρίστησε θερμά το Λάμπρο Χρυσανθόπουλο.
Στην ανακοίνωσή του ο Τσιμιτσέλης αναφέρει:
Φίλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα, μετά απο πολύ σκέψη και σεβασμό έχω αποφασίσει να υποβάλλω την παραίτηση μου απο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, παίχτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά όλο το φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου και πιστέυω να ανταποκρίθηκα με απόλυτο σεβασμό και σαν "σωστός στρατιώτης" σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία και βάζοντας πάνω απ όλα την ΟΜΑΔΑ (ακόμη και από την οικογένεια σε μερικές περιπτώσεις)!!!
ΤΕΛΟΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα άτομο το οποίο "χωρίς ΑΥΤΟΝ δεν θα υπήρχε η ομάδα", ο οποίος με αγάπη, μεράκι και πολύ χρήμα κατόρθωσε να φτιάξει ενα σωματείο το οποίο πήρε αναγνωρισημότητα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, την οποία την ειχε χάσει τα τελευταία χρόνια! Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος Πρέδρος της ομάδος τον οποίω τον ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα απο την θέση του γενικού αρχηγού και να πω : " τέτοια άτομα δύσκολα υπάρχουν στον αθλητισμό"!!
Εύχομαι να υπάρξει άμεσα διοίκηση για το καλό της ομάδος και της πόλης μας και θα βοηθήσω σε ότι χρειαστεί ώστε η ομάδα να συμμετάσχει εκεί που της αξίζει.
"ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ"!!
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!

KOSMAS
Κορυφή