Πρόκριση στην παράταση για τους "κανονιέρηδες"

Πρόκριση στην παράταση για τους "κανονιέρηδες"
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε η Α.Ε. Μεσολογγίου κερδίζοντας στο Νεοχώρι τον Όμηρο με 3 - 1 στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με γκολ που σημείωσε με σουτ ο Γιώργος Φράγκος. Στο 70΄ ο Κοντογιάννης είχε δοκάρι και στο 79΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαλτογιάννη. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Φονταλής σκόραρε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο 4ο λεπτό της παράτασης ο Κοντογιάννης έκανε τη σέντρα και ο Μπαλαμπάνης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 1 - 3 που "σφράγισε" την πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Ασπρογέρακα σημείωσε στο 115ο λεπτό ο Κένζι Χάρπερ.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παύλος Ανωγιάτης): Μπότας, Παπανικολάου (100΄ Αθανασόπουλος), Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Κράνης, Βαλτογιάννης, Χαλαζιάς (121΄ Σερακιώτης), Φράγκος Γ. (60΄ Φράγκος Α.), Ρεπανίδας (75΄ Βρέττας).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Μανιάτης, Παλιάτσας, Κοντομήτσος (75΄ Παναγιωτόπουλος Κ.), Παναγιωτόπουλος Π. (65΄ Σωτηρόπουλος), Ντζιμάνης, Ρεπετσάς, Φονταλής, Λίτσος, Πιστιόλης, Ευθυμίου (46΄ Κοντογιάννης), Γαβρίνας (66΄ Χάρπερ).

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS
Κορυφή