Εύκολη πρόκριση για τον Παναγρινιακό

Εύκολη πρόκριση για τον Παναγρινιακό
Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Παναγρινιακός που κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδινίων με σκορ 5 - 0.

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου μπήκε από νωρίς σε ρόλο "οδηγού" στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με σουτ του Νάκου. Στο 25΄ ο Νάκος έδωσε πάσα στον Κούση που έκανε ωραία ενέργεια και με πλασέ σκόραρε για το 0 - 2, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγρινιακός ανέβασε στροφές μετά το 70΄ και πέτυχε τρία ακόμα τέρματα. Στο 75΄ μετά από πάσα του Νάκου ο Θωμάς Γκουρνέλος με πλασέ έκανε το 0 - 3, ο Νάκος με εκτέλεση φάουλ στο 79΄ σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του και στο 82΄ μετά την πάσα του Νούλα ο Θωμάς Γκουρνέλος έκανε πλασέ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 0 - 5.

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ (Χρήστος Γκανιάτσας): Κατσίκης, Βλάχος Α., Μπαρμπαρούσης Α., Μπαρμπαρούσης Π., Τσιλίκης (69΄ Διαμαντής Σ.), Παπανίκος Κ., Παπανίκος Ζ., Γιώτης, Βλάχος Β., Βλάχος Α., Ζιώγας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μπαλάφας, Μπούρος, Κάππας, Ζαχαράκης, Φραγκούλης, Σαμψώνας, Βασιλάρης, Ψηφής (77΄ Νούλας), Κούσης (69΄ Σπυριλιώτης), Νάκος (81΄ Γκουρνέλος Χ.Χ.), Βασιλόγιαννης (69΄ Γκουρνέλος Θ.).

KOSMAS
Κορυφή