Εύκολα στους "16" η Α.Ε. Ευηνοχωρίου

Εύκολα στους "16" η Α.Ε. Ευηνοχωρίου
Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε η Α.Ε. Ευηνοχωρίου κερδίζοντας εκτός έδρας με 7 - 0 τον Απόλλωνα Μαγούλας.

Η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλου παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έδειξε τη διαφορά δυναμικότητας που χώριζε τις δύο ομάδες.
Στο 17ο λεπτό μετά τη σέντρα του Χρήστου Γερετσιάν από αριστερά ο Γιαβρούτας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιαβρούτας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 0 - 2, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 51΄ ο Βασιλείου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κουτσοσπύρος με σουτ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του Ευηνοχωρίου. Στο 59΄ ο Κουτρομάνης έκανε ατομική ενέργεια και με σουτ πέτυχε το 0 - 4 και με δύο γκολ με σουτ ο Κοσμάς στο 70΄ και στο 72΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0 - 6. Το τελικό 0 - 7 διαμόρφωσε ο Κουτρομάνης με τακουνάκι στο 75΄ μετά τη σέντρα από δεξιά του Γιάννη Γερετσιάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Κανατσούλης, Deryishaj, Γάρος (65΄ Ιωάννου- Σαρτζής), Ιωάννου, Τσιρώνης, Βασκαντήρας, Μαρκόπουλος, Τσακαλώζος, Ξάνθης, Τσιρώνης, Φούντας (28΄ Σμπόρας).

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Δουλιώτης (Μακρής Π.), Κουτρομάνης, Γερετσιάν Χ. (72΄ Koxhaj), Γερετσιάν Ι., Κάκκος (18΄ Κωνσταντάρας), Κοσμάς, Γιαβρούτας, Μιχαλόπουλος Ι., Βασιλείου, Γεωργίου (72’ Νασόπουλος), Κουτσοσπύρος.

KOSMAS
Κορυφή