Πρόκριση για την Ένωση

Πρόκριση για την Ένωση
Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ πήρε η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου που κέρδισε με 2 - 1 στην παράταση τον Αστέρα Καμαρούλας.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις και για τις δύο ομάδες οι τυπικά γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τις ομάδες της 3ης φάσης παίρνοντας τη νίκη με τέρμα που σημείωσε στο 113ο λεπτό ο Χρήστος Κυτούγιας με πολύ ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ.
Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Βαγγέλη Μουχάνη με σουτ έξω από την περιοχή στο αριστερό "Γ" της εστίας του Πελέκη. Πέντε λεπτά αργότερα με ένα ακόμα όμορφο τέρμα του Νταλιάνη με σουτ έξω από την περιοχή στη δεξιά γωνία ο Αστέρας ισοφάρισε. Το 1 - 1 παρέμεινε στο ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες.
Στο 57΄ η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωστακιώτη από τον Πελέκη. Ο Μπουλιέρης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και οι παίκτες των φιλοξενούμενων απάντησαν άμεσα και στα δοκάρια, καθώς στην αντεπίθεση ο Γιάννης Νικολόπουλος με σουτ σημάδεψε τη δεξιά δοκό του Σαμαρά. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ στη συνέχεια, όμως το 1 - 1 δεν άλλαξε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν φάσεις και το παιχνίδι κρίθηκε στο 113΄ όταν ο Χρήστος Κυτούγιας με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ σκόραρε και χάρισε την πρόκριση στην Ένωση.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Παναγιωτόπουλου από δεξιά ο Μπουλιέρης "έστρωσε" στον Κατσαβοχρήστο, που σούταρε και απέκρουσε ο Πελέκης.
12΄ Σουτ του Χρήστου Κυτούγια η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
13΄ Γκολ. Πάσα του Χρήστου Κυτούγια στο Βαγγέλη Μουχάνη που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" κάνοντας το 1 - 0.
18΄ Γκολ. Σουτ του Νταλιάνη έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Σαμαρά για το 1 - 1.
25΄ Σέντρα του Χρήστου Κορέτση από αριστερά οι αμυντικοί απομάκρυναν και η μπάλα έφτασε στο Λάμπρο Κορέτση που σούταρε και απέκρουσε ο Σαμαράς.
32΄ Γύρισμα του Χρήστου Κορέτση από αριστερά ο Κουκουγιάννης από καλή θέση σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ανάστου και έφυγε άουτ.
35΄ Σουτ του Λάμπρου Κορέτση η μπάλα έφυγε άουτ.
40΄ Πάσα του Τρομπούκη στο Λάμπρο Κορέτση που πλάσαρε, αλλά ο Σαμαράς έκλεισε καλά και απέκρουσε τη μπάλα.
45΄ Σουτ του Σκέβα απέκρουσε ο Πελέκης.
50΄ Φάουλ του Καπέλη από αριστερά ο Αριστόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Λάμπρος Κορέτσης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
57΄ Κάθετη πάσα του Χρήστου Κυτούγια στον Κωστακιώτη που "τσίμπησε" τη μπάλα, ανατράπηκε από τον Πελέκη και ο Τσοπλάκος υπέδειξε το πέναλτι.
58΄ Ο Μπουλιέρης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
58΄ Οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη της μπάλας το Νικολόπουλο που έκανε το σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σαμαρά.
61΄ Κάθετη πάσα του Χρήστου Κυτούγια στον Κωστακιώτη που καθυστέρησε και ο Αριστόπουλος έδιωξε τη μπάλα.
64΄ Σουτ του Μπουλιέρη η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κωστακιώτη που σούταρε ελάχιστα άουτ.
76΄ Γέμισμα προς το Λάμπρο Κορέτση που πλάσαρε και ο Σαμαράς βρήκε τη μπάλα και στη συνέχεια την μάζεψε.
79΄ Εκτέλεση φάουλ του Πάνου Μουχάνη ο Πελέκης έδιωξε εντυπωσιακά.
81΄ Σουτ του Νικολόπουλου ο Σαμαράς έδιωξε αρχικά και μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.
82΄ Σουτ του Πάνου Μουχάνη η μπάλα έφυγε άουτ.
87΄ Πάσα του Στέλιου Δάρλα προς το Λάμπρο Κορέτση ο Σαμαράς βγήκε εκτός περιοχής και πρόλαβε να διώξει τη μπάλα.
89΄ Εκτέλεση φάουλ του Τσακανίκα ο Σαμαράς απέκρουσε.
108΄ Εκτέλεση φάουλ του Πάνου Μουχάνη ο Πελέκης έδιωξε σε κόρνερ.
109΄ Αντεπίθεση με το Νικολόπουλο που πασάρει στο Δήμο, που δεν κάνει καλό τελείωμα και το σουτ που επιχείρησε έφυγε μακρυά από την εστία.
113΄ Γκολ. Πάσα του Κωστακιώτη στο Χρήστο Κυτούγια που περνάει δύο αντιπάλους και με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πελέκη για το 2 - 1.
117΄ Εκτέλεση φάουλ του Μπουλιέρη η μπάλα έφυγε άουτ.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Σαμαράς, Παναγιωτόπουλος, Κουτρομάνος (46΄ Κωστακιώτης), Κυτούγιας Δ., Μπαμπάτσικος, Μπουλιέρης (123΄ λ.τ. Κακιώνης), Σκέβας (66΄ Μουχάνης Π.), Μουχάνης Ε., Κατσαβοχρήστος (46΄ Καραπιπέρης), Κυτούγιας Χ. (117΄ Μουστάκας), Καντερές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Πελέκης, Πίτλιγκερ (61΄ Δάρλας), Κορέτσης Χ., Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης (66΄ Δήμος), Καπέλης, Κουκουγιάννης (46΄ Νικολόπουλος), Κορέτσης Λ., Τρομπούκης (46΄ Αριστόπουλος), Ανάστος.

KOSMAS
Κορυφή