Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 27/2/2019, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Τον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Μπούτιβα Μ. με αριθμό δελτίου 1000006 (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
2. Το σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
3. Το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ (αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ).
4. Το σωματείο ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ (αγώνας ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ).
Επίσης, βάσει του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα, καλεί σε απολογία το σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή επιβάλει τις παρακάτω ποινές.

1. Στον προπονητή του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ Μεταξούλη Α., αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ).
2. Κατακυρώνει τον αγώνα ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ – ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, υπέρ του σωματείου ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης αφαιρεί από το σωματείο ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3 βαθμούς από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα, το αποκλείει των περαιτέρω αγώνων της διοργάνωσης γιατί δεν κατήλθε ν’ αγωνιστεί με την θέλησή του σε 3 συνολικά αγώνες, του επιβάλει πρόστιμο ύψους 150 ευρώ καθώς επίσης και την καταβολή των εξόδων του αγώνα ύψους 86 ευρώ, τα οποία και θα αποδοθούν στο γηπεδούχο σωματείο.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή κρίνει επαναληπτέο τον αγώνα Β’ κατηγορίας ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί εντός 15 ημερών.

KOSMAS
Κορυφή