Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΝΑ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΝΑ
Μόνο οι εξ αναβολής αγώνες του 1ου και του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΑ ανακοίνωσε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο δε θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στον 1ο και τον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων και στους τρεις Ομίλους θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου. Το Σάββατο 9 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ακαδημία Ευηνοχωρίου - Παιανία Μάστρου και Δάφνη Μεγάλης Χώρας - Ιδομενέας Εμπεσσού που αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 (ΑΠΟΚΡΕΩ), δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής στον 1ο και 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, οι οποίοι θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16-17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 όπου και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας την ίδια ημερομηνία και στους 3 ομίλους.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες του 1ου και του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

KOSMAS
Κορυφή