Την Κυριακή η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ

Την Κυριακή η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ
Το πρωί της Κυριακής θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του websports.gr το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έλαβε την απόφαση σε συνεδρίαση στις 22 Μαρτίου λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 24 του καταστατικού της Ενώσεως και η τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής 7ης Απριλίου στην αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου "Θεόδωρος Πασσιόπουλος".
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης είναι η έκθεση και έγκριση του Διοικητικού απολογισμού της περιόδου 2018 - 19, η έκθεση και έγκριση του οικονομικού απολογισμού του 2018, η έγκριση προϋπολογισμού του έτους 2020 και η εγγραφή και διαγραφή σωματείων από τη δύναμη της ΕΠΣΝΑ.
Τα σωματεία έχουν παραλάβει το ειδικό έγγραφο για τον ορισμό εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου και πρέπει να το αποστείλουν στην Ένωση μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 6 το απόγευμα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση επαναλαμβάνεται στις 12 την Κυριακή, ενώ οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.
Τα σωματεία της Ένωσης έχουν παραλάβει τα έγγραφα για τη Γενική Συνέλευση και τους έχει αποσταλεί σε cd ο Διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός.
Ο χρόνος της Γενικής Συνέλευσης σίγουρα ξενίζει και υπάρχουν ερωτηματικά για το λόγο που αποφασίστηκε να γίνει τόσο νωρίς μια συνέλευση που πραγματοποιούνταν με τη λήξη όλων των πρωταθλημάτων.
Ο οικονομικός απολογισμός αφορά το έτος 2018, οπότε σε αυτό δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός, όμως ο Διοικητικός απολογισμός αφορά την τρέχουσα περίοδο, στην οποία ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική από την Α΄ ΕΠΣΝΑ, δεν έχει διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες για ομάδες που θα συμμετέχουν στα νέα πρωταθλήματα, καθώς είναι σε εξέλιξη τα μπαράζ ανόδου και παραμονής στη Β΄ ΕΠΣΝΑ και τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Κατηγορία.

KOSMAS
Κορυφή