Πέρασαν με οριακή πλειοψηφία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΝΑ

Πέρασαν με οριακή πλειοψηφία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΝΑ
Με οριακή πλειοψηφία πέρασαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΝΑ στην τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε το πρωί της Κυριακής σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου.

Οι δύο απολογισμοί συγκέντρωσαν από 35 θετικές ψήφους, ενώ στο διοικητικό απολογισμό 31 ομάδες ψήφισαν όχι και στον οικονομικό 29 παρόν και 2 όχι. Οι ομάδες που είχαν καταθέσει πληρεξούσια για να ψηφίσουν στη συνέλευση ήταν 68, με τις δύο να μην προσέρχονται τελικά στην ψηφοφορία.
Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος πήρε 39 ψήφους, 4 περισσότερους από όσους έλαβε η Διοίκηση για τον οικονομικό και το διοικητικό απολογισμό, ενώ τον Ιούνιο 27 ομάδες ψήφισαν εναντίον του και τώρα 31 καταψήφισαν το διοικητικό απολογισμό.
Ανάμεσα στις ομάδες που ψήφισαν όχι στο διοικητικό απολογισμό, υπήρχαν κάποιες που είχαν στηρίξει τον Πρόεδρο της Ένωσης στις εκλογές του Ιουνίου, ενώ υπήρχαν και ομάδες που με τη στήριξή τους κατέβηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και είτε απείχαν είτε ψήφισαν αρνητικά στο διοικητικό απολογισμό.
Το δεδομένο που προέκυψε από τη Συνέλευση είναι πως οι δύο απολογισμοί πέρασαν, όμως σαφώς υπάρχουν πολλές ενστάσεις και αντιδράσεις ομάδων προς τη διοίκηση της Ένωσης, καθώς το 47% του εκλογικού σώματος της συνέλευσης ψήφισε εναντίον των απολογισμών.
Στη συνέλευση υπήρξαν και δύο ερωτήματα τα οποία διατυπώθηκαν. Το πρώτο αφορούσε τη χρονική περίοδο που έγινε η συνέλευση με τον Παναγιώτη Παπαχρήστο να απαντά πως από τη συμμετοχή και μόνο φαίνεται ότι η ημερομηνία τελικά κατάλληλη, ενώ στο ερώτημα του Γιάννη Μπουρδούνη για τον καταρτισμό των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας τονίστηκε πως η επιλογή έγινε με γεωγραφικά κριτήρια.

KOSMAS
Κορυφή