Πρωταθλήτρια Κ16 η Α.Ε.Μ.

Πρωταθλήτρια Κ16 η Α.Ε.Μ.
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κ16 της ΕΠΣΝΑ κατέκτησε η Α.Ε. Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Γιώργου Πετσίνη αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2 - 2 με τις Ελπίδες Αγρινίου στον τελικό και χάρη στη διαφορά που είχε στα play - offs κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Η Α.Ε.Μ. πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 17ο λεπτό με το Λούζι να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα και λάθος έξοδο του Κραβαρίτη και με πλασέ από πλάγια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Ελπίδες ισοφάρισαν με πλασέ του Τσουμάνη, όμως στο 38΄ ο Λούζι με πάσα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Ξηρό που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Α.Ε.Μ. Στο 66΄ ο Ντζάλας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2 - 2 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με το σκορ όμως να μην αλλάζει και την Α.Ε.Μ. να κατακτά τον τίτλο.
Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο σε ένα παιχνίδι στο οποίο παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο πρώτος Αντιπρόεδρος Διονύσης Βισβίκης και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Καρκαλής, Μπραζιώτης, Κουμπαρούλης, Κωνσταντακόπουλος, Αναστασίου, Μάντης, Ξηρός (82΄ Καλαμάκης), Καραπάνος (78΄ Ράπτης), Κουτσουμπίνας (41΄ Ναστο), Λούζι, Τόγιας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Κραβαρίτης (50΄ Καλτσής), Λιάτσος (62΄ Τουρλίδας), Σαράκης (67΄ Καραπάνος), Λώλος, Γραμμενόπουλος, Χρήστου, Μπιτσώρης, Ντζάλας, Ντούβαλης (78΄ Μακρυγιάννης), Τσουμάνης (53΄ Κοντογιάννης), Καβαλλάρης.

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS
Κορυφή