Τελετή λήξης για την Ακαδημία "Άτλαντες Αγρινίου"

Τελετή λήξης για την Ακαδημία "Άτλαντες Αγρινίου"
Η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας "Άτλαντες Αγρινίου" εγινε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Ακαδημία στο Δοκίμι.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αθλήτριες και αθλητές από όλα τα ηλικιακά τμήματα που διατηρεί η Ακαδημία (Κ8, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16), οι γονείς των παιδιών και οι προπονητές των τμημάτων Ανδρέας Ασημάκης, Παναγιώτης Τούρκας και Άγγελος Φραγκούλης.
Στην ομιλία του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Αντώνης Τσιμιδάκης ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς και αναφέρθηκε σε μια χρονιά που οι Άτλαντες συμμετείχαν σε όλες τις διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΝΑ και στη διοργάνωση των Ακαδημιών ΟΠΑΠ που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και συμμετείχαν οι Άτλαντες σα μέλος του δικτύου για δεύτερη χρονιά.
Ταυτόχρονα μίλησε και για την επόμενη χρονιά, που ξεκινάει για την Ακαδημία στις 2 Σεπτεμβρίου και θα έχει μια συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Στο πλαίσιο αυτής θα υπάρξει επαφή με καθηγητές του τμήματος και επιστημονική καθοδήγηση και στήριξη.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι αθλήτριες και οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και ένα DVD με στιγμές από τη φετινή χρονιά.
Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση καθώς και βίντεο με δηλώσεις του υπεύθυνου της Ακαδημίας Αντώνη Τσιμιδάκη.

KOSMAS
Κορυφή