Κρίσιμη εβδομάδα για παζλ με 14 κομμάτια

Κρίσιμη εβδομάδα για παζλ με 14 κομμάτια
Πολύ σημαντική είναι η εβδομάδα που διανύουμε για να μάθουμε πως θα συμπληρωθεί το "παζλ" της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες έχουν επίσημα ανακοινώσει το νέο συμβούλιο, τρεις δείχνουν να είναι τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης, σε τέσσερις αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις, σε τρεις ακόμα το τοπίο είναι πολύ "θολό", ενώ σε μία υπάρχει συμβούλιο αλλά πιθανότατα για τη Β΄ Κατηγορία.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιες ομάδες μπορεί να αντικαταστήσουν αυτές που δε θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Συμβούλιο υπάρχει σε Αμβρακικό Λουτρού, Απόλλωνα Δοκιμίου και Δόξα Καινουρίου και ήδη οι τρεις ομάδες έχουν συμφωνήσει με προπονητές και προχωράει ο σχεδιασμός.
Στον ΠΑΟ Αγρινίου οι εξελίξεις "τρέχουν" και το θέμα της ανακοίνωσης του Δ.Σ. είναι τυπικό. Ίδια κατάσταση όσον αφορά τα διοικητικά υπάρχει στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου και στον Ατρόμητο Αντιρρίου και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για ανακοινώσεις.
Σήμερα το βράδυ συμβούλιο θα έχει ο Τρίκαρδος, καθώς σε λίγη ώρα ξεκινάει η Γενική Συνέλευση της ομάδας. Στον Ηρακλή Αστακού υπήρξε συνάντηση και πιθανότατα θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα και το νέο Δ.Σ., ενώ την Τετάρτη και ο Απόλλων Θέρμου 1957 θα λύσει τα διοικητικά θέματα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στα διοικητικά του Ομήρου Νεοχωρίου και θα ξεκινήσουν οι κινήσεις για την ομάδα της νέας χρονιάς.
Αβεβαιότητα υπάρχει στον Αχελώο Αγγελοκάστρου και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο διοικητικό κομμάτι. Στον Α.Ο. Χάλκειας οι πρώτες απόπειρες για τη δημιουργία συμβουλίου δεν είχαν αποτέλεσμα και η επόμενη μέρα αποτελεί ερωτηματικό. Ίδια κατάσταση και στον Κεραυνό Γαβαλούς, όπου οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα έπεσαν στο "κενό".
Τέλος στη Μεδεών Κατούνας όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η ομάδα στη Β΄ ΕΠΣΝΑ την επόμενη χρονιά και αναμένεται να επικυρωθεί αυτή η απόφαση.
Όσον αφορά πιθανές αντικαταστάσεις οι δύο πρώτοι επιλαχόντες είναι ο Εθνικός Γουριάς και ο Αλυζιακός Μύτικα. Στην ομάδα της Γουριάς έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Β΄ Κατηγορία, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει αν κληθεί να συμμετέχει η ομάδα στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Από την άλλη πλευρά στο Μύτικα δύσκολα θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του Νομού, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα με το γηπεδικό.
Οι επόμενες ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κενές θέσεις είναι η Αναγέννηση Στάνου, ο Αστέρας Μεσολογγίου και ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου. Η πρώτη συζητάει την πιθανότητα να βρεθεί στην Α΄ Κατηγορία αν υπάρχει κενό, στον Αστέρα θα συζητήσουν μόνο αν φτάσει η σειρά σε αυτούς, ενώ στο Παναιτώλιο δύσκολα θα σκεφτούν την επιστροφή αν κληθούν να αντικαταστήσουν ομάδα.

KOSMAS
Κορυφή