Τα σενάρια για τους Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΝΑ

Τα σενάρια για τους Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΝΑ
Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον καταρτισμό των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα συνεδριάσει και μέσα στις αποφάσεις θα είναι το πως θα διεξαχθεί του χρόνου το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι δύο και σχετίζονται με τον αριθμό των ομίλων.
Το πρώτο σενάριο έχει τη διατήρηση των τριών ομίλων στην κατηγορία. Σε αυτή την περίπτωση δύο όμιλοι θα έχουν 9 ομάδες και ένας θα έχει 8 και θα υπάρχουν μπαράζ με τη συμμετοχή των τεσσάρων τουλάχιστον πρώτων ομάδων στη διαδικασία. Ο 1ος Όμιλος θα έχει μέσα τις ομάδες της Ναυπακτίας και του Μεσολογγίου και πιθανότατα της ομάδες της Μακρυνείας. Στο 2ο θα συμμετέχουν οι ομάδες του Αγρινίου και στον 3ο Όμιλο θα βρίσκονται οι ομάδες του Βάλτου και του Ξηρομέρου και πιθανότατα μία ή δύο ομάδες από το Αγρίνιο με επικρατέστερες τον Α.Ο. Ελαιοφύτου και τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας.
Το δεύτερο σενάριο φέρνει το διαχωρισμό των ομάδων σε δύο ομίλους των 13. Σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι πως θα μοιραστούν οι ομάδες του Αγρινίου στους δύο ομίλους. Δεν έχει γίνει γνωστό όμως αν στη συνέχεια θα υπάρχουν αγώνες μπαράζ τουλάχιστον για δευτεραθλητές και τριταθλητές, καθώς το πιθανότερο είναι ο πρωταθλητής να ανεβαίνει απευθείας στην Α΄ Κατηγορία.
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν θετικά και αρνητικά και αυτό που θα εξεταστεί για να παρθεί η τελική απόφαση είναι κυρίως το οικονομικό κομμάτι.

KOSMAS
Κορυφή