Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 15/10/2019, επιβάλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στον προπονητή του σωματείου ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ Δημητρόπουλο Φώτη, αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 40 ευρώ (αγώνας ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ).

2. Στο σωματείο ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ).

Κατακύρωση αγώνων.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ - ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 15-10-2019, αφού έλαβε υπόψη της το από 17/9/2019 έγγραφο του σωματείου ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, υπέρ του σωματείου ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

Στη συνέχεια η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της ότι το σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ παραιτήθηκε σε τρεις (3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης αποβάλλεται της συνέχειας του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 17 παρ. 3 Κ.Α.Π.).

ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 15-10-2019, αφού έλαβε υπόψη της το από 3/10/2019 έγγραφο του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, υπέρ του σωματείου ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 15-10-2019, αφού έλαβε υπόψη της το από 11/10/2019 έγγραφο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ, υπέρ του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

 

KOSMAS
Κορυφή