Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ
Την επιβολή ποινών σε σωματεία και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ.

Ταυτόχρονα κατακύρωσε σε Α.Ε. Ευηνοχωρίου και Κ14 Α.Ε. Ναυπάκτου τους αγώνες με Παιανία Μάστρου και Κ14 Αράκυνθου Ματαράγκας αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 4-3-2020, επιβάλει τις παρακάτω ποινές:

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

1. Στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).

2. Στον πρόεδρο του σωματείου ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ Μουτόπουλο Β. ποινή αποκλεισμού στέρησης του δικαιώματος εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 5 αγωνιστικές και πρόστιμο 50 ευρώ στο σωματείο αγώνας ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ).

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 4-3-2020, αφού έλαβε υπόψη της το από 28/2/2020 έγγραφο του σωματείου ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, με το οποίο παραιτείται του αγώνα του με το σωματείο ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, υπέρ του σωματείου ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ Κ14 Α.Ε. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 4-3-2020, αφού έλαβε υπόψη της το από 28/2/2020 έγγραφο του σωματείου ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, με το οποίο παραιτείται του αγώνα του με το σωματείο ΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, για το πρωτάθλημα Κ-14, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον ΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).

Τέλος, επιβάλλεται στο σωματείο ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή