Διαδικτυακά σεμινάρια από το Σύνδεσμο Προπονητών... ξεκίνημα με τον Αλέξανδρο Ψυλιά

Διαδικτυακά σεμινάρια από το Σύνδεσμο Προπονητών... ξεκίνημα με τον Αλέξανδρο Ψυλιά
Μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Τα σεμινάρια έχουν στόχο τη συνεχή επιμόρφωση των προπονητών και έχουν εξασφαλιστεί 500 θέσεις μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν και οι κωδικοί θα παραχωρούνται στους προπονητές από το Γραμματέα του Συνδέσμου Δημήτρη Θεοδοσίου.
Το ξεκίνημα στα σεμινάρια θα γίνει τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 9 το βράδυ με τον αναλυτή της ΠΑΕ Παναιτωλικός Αλέξανδρο Ψυλιά ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα της ανάλυσης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας διοργανώνει μία σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καταστάσεων με στόχο την συνεχή επιμόρφωση των προπονητών. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας zoom από την οποία ο Σύνδεσμος εξασφάλισε χωρητικότητα 500 θέσεων. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων θα είναι δωρεάν. Οι κωδικοί θα παραχωρούνται και στην Πανελλήνια Ενωση Προπονητών και σε όλους τους Συνδέσμους Προπονητών στην Ελλάδα προκειμένου όσοι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.
Την Δευτέρα 18/5/2020 και ώρα 21:00 εισηγητής θα είναι το μέλος του Συνδέσμου μας και αναλυτής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ K. Ψυλιάς Αλέξανδρος που θα παρουσιάσει το θεμα " Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ". Όσοι από τα μέλη μας ή μέλη άλλων Συνδέσμων επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εισήγηση να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου κο Θεοδοσίου Δημήτριο για να παραλάβουν τους κωδικούς.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή