Εγκρίθηκαν Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

Εγκρίθηκαν Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ένωσης.

Στο Διοικητικό απολογισμό ναι ψήφισαν 33 σωματεία, όχι 26 και παρόν 4. Ο Οικονομικός απολογισμός πέρασε με 41 ναι έναντι 7 όχι και 15 παρόν. Επίσης υπήρξε η εγγραφή του σωματείου Αίας Αλυζίας και η διαγραφή εφτά σωματείων και συγκεκριμένα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά, της Αναγέννησης Μεσολογγίου, της Α.Ε. Οινιαδών, του Κεραυνού Χρυσοβίτσας, του Αετού Ξηρομέρου, του Αία Αμφιλοχίας και του Γ.Ο. Μεσολόγγι.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης δόθηκαν τα Κύπελλα στους περσινούς πρωταθλητές, την Α.Ε. Μεσολογγίου στην Α΄ Κατηγορία, την Α.Ε. Ευηνοχωρίου, τον Παναγρινιακό και τον Αμβρακικό Λουτρού στη Β΄ Κατηγορία, τον Άρη Αιτωλικού και τον Παναμβρακικό Μπούκας στη Γ΄ Κατηγορία και τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα Κ14. Ακολούθησε η κλήρωση για το φετινό Κυπελλούχο, με την Α.Ε. Μεσολογγίου να είναι η τυχερή και μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης παρέλαβαν τα βραβεία για το Κύπελλο ήθους ο Μακρυνειακός, ο Α.Ο. Ζευγαρακίου, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο Αμβρακικός Λουτρού, ο Ίναχος Βάλτου και ο Αχελώος Νεοχωρίου.

Τέλος συζητήθηκαν οι προτάσεις για την αναδιάρθρωση που κατέθεσαν οι ομάδες, με τις αποφάσεις να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή