Την Τρίτη η λήξη προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 της ΕΠΣΝΑ

Την Τρίτη η λήξη προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 της ΕΠΣΝΑ
Την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα λήγει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 της ΕΠΣΝΑ.

Οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή μόνο σε αυτά τα πρωταθλήματα πρέπει εκτός από τη δήλωση να προσκομίσουν τα χαρτιά της σύνθεσης του Διοικητικού τους Συμβουλίου, συνυποσχετικό διαιτησίας και να πληρώσουν παράβολο 60 ευρώ.
Την Τετάρτη το βράδυ στις 9, μετά τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, θα υπάρξει συνάντηση της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΑ με τους εκπροσώπους των σωματείων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται στα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομών (Κ16 – Κ14 – παράβολο 60 ευρώ – εγγύηση 200 ευρώ), ότι καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στις παραπάνω διοργανώσεις είναι η ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00.

Χωρίς την καταβολή εγγύησης καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα σωματεία που δηλώνουν συμμετοχή ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα αυτά και όχι στα ανδρικά, πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.

Τέλος την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 21:00 περίπου και μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ανδρικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου, στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ στο Μεσολόγγι, θα γίνει συνάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος με εκπροσώπους των σωματείων, που θα αγωνιστούν στα παραπάνω πρωταθλήματα υποδομών.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή