Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019

Στην επανεμφάνισή του στο τοπικό ποδόσφαιρο ο Νέος Αμφίλοχος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας κερδίζοντας στη Λεπενού τον τοπικό Άρη με 2 - 1.
Κατηγορία 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ έκανε ο Α.Ο. Πενταλόφου, που κέρδισε στην έδρα του με 4 - 0 τον Α.Ο. Λυγιά.
Κατηγορία 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή, 06/Οκτωβρίου/2019

Μοιράστηκαν βαθμούς

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ ο Αστέρας Καμαρούλας και η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.
Κατηγορία 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Στην επιστροφή του στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 3 - 0 στην έδρα του τον Κεραυνό Ποταμούλας.
Κατηγορία 2ος ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή, 06/Οκτωβρίου/2019

20αδα στη Λαμία

20 παίκτες συμπεριέλαβε ο Λουίς Κάστρο στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία.
Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής στους τρεις Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Κατηγορία ΝΕΑ ΕΠΣΝΑ
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Κατηγορία Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Με το "δεξί" μπήκε στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς κερδίζοντας με το ευρύ 5 - 1 το Μακρυνειακό.
Κατηγορία 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Το basketblog.gr ανοίγει μία νέα στήλη για την Α2, με παίκτες της κατηγορίας να αρθρογραφούν και να μεταφέρουν οι ίδιοι τις εντυπώσεις τους από τους αγώνες που έδωσαν.
Κατηγορία Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου που επιβλήθηκε στο "Λεωνίδας Ζαχαράκης" του Αστέρα Μεσολογγίου με 2 - 0.
KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή