Τραϊανός Δέλλας: "Κρατάμε το αποτέλεσμα"

Τραϊανός Δέλλας: "Κρατάμε το αποτέλεσμα"
Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για τη νευρικότητα των παικτών του, ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε πως μάλλον δε θα υπάρξει άλλη προσθήκη, με τη διακοπή να είναι ευκαιρία για να μπουν και οι νέοι παίκτες στο ρυθμό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

"Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ήμασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές.
Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί. Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς".
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ανέφερε:
"Θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και για μένα το ζητούμενο πέραν της νίκης είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως το θέλω εγώ. Σήμερα δεν το είδα αυτό".

KOSMAS

25 seconds

ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  

Κορυφή