Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο γήπεδο του Παναιτωλικού και συνάντηση με Ερασιτέχνη και ΠΑΕ

Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο γήπεδο του Παναιτωλικού και συνάντηση με Ερασιτέχνη και ΠΑΕ
Στα γραφεία του Παναιτωλικού στο γήπεδο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και της ΠΑΕ Παναιτωλικός, υπήρξε συζήτηση για θέματα του Συλλόγου και του αθλητισμού στην περιοχή μας και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.
Τον κύριο Κουτσούμπα υποδέχτηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Τσιάντης και εκ μέρους της ΠΑΕ Παναιτωλικός ο πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σωτηρόπουλος.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νικόλαο Μωραϊτη, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου, τον πρώην διεθνή διαιτητή FIFA ποδοσφαίρου Βασίλειο Νικάκη και το μέλος της τομεακής επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας Αλέξανδρο Παγώνη.
Ο κ.Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην επίσκεψή του λέγοντας πως δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη αλλά για υποχρέωση από την πλευρά του η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση και δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κόμματος που επισκέπτεται το Σύλλογο.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή