Πρωινή προπόνηση στο Πάρκο

Πρωινή προπόνηση στο Πάρκο
Στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου έγινε η πρωινή προπόνηση του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός στο παρελθόν χρησιμοποιούσε στην προετοιμασία του το Πάρκο για προπονήσεις και το τεχνικό τιμ θεωρεί το χώρο αυτό ιδανικό για να γίνονται οι πρωινές προπονήσεις της ομάδας. Ο Παναιτωλικός στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση του Πάρκου, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες που θα γίνονται προπονήσεις. 

 

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

 

Το Δημοτικό Πάρκο ήταν (και πρέπει να παραμείνει) «σήμα κατατεθέν» του Αγρινίου. Μια έκταση 54 στρεμμάτων, που το 1919 η οικογένεια Παπαστράτου διαμόρφωσε και δώρισε στην πόλη για να γίνει χώρος αναψυχής. Έγινε η «καρδιά» της πόλης τον προηγούμενο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έπαψε να είναι. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Παναιτωλικός χρησιμοποιούσε για την προετοιμασία του…
Σήμερα η ομάδα μας βρέθηκε ξανά εκεί! Η πρωινή προπόνηση (με αερόβιο πρόγραμμα) πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Και θα ακολουθήσουν και άλλες προπονήσεις, καθώς θεωρείται από το τεχνικό επιτελείο ιδανικός χώρος για τις πρωινές προπονήσεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες στον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρησή του και για τις εργασίες που πραγματοποίησε.
Ελπίζουμε σύντομα το Δημοτικό Πάρκο να αποδοθεί στους Αγρινιώτες και να γίνει ξανά η «καρδιά» της πόλης…

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή