ΠΑΕ Παναιτωλικός: Το πάρκο παραμένει κλειστό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την πραγματικότητα

ΠΑΕ Παναιτωλικός: Το πάρκο παραμένει κλειστό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την πραγματικότητα
Με αφορμή την παρουσία του Παναιτωλικού για προπόνηση στο Πάρκο Αγρινίου υπήρξε προσπάθεια εκμετάλλευσης του γεγονότος και η ΠΑΕ αντέδρασε με ανακοίνωσή της.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει πως το πάρκο παραμένει κλειστό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την εικόνα εκμεταλλευόμενος την παρουσία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας πραγματοποίησε προπόνηση φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Πάρκο και με ανακοίνωσή μας αναφερθήκαμε στον συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής. Και την ανάγκη να αποδοθεί στους Δημότες, μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης και απαξίωσης, με ευθύνη των Δημοτικών αρχών.
Διαπιστώσαμε ότι επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί μια εικόνα που απέχει πολύ απ’ την πραγματική. Με δηλώσεις on camera, φωτογραφίες (με φόντο το εγκαταλειμμένο αναψυκτήριο) και επικοινωνιακή εκμετάλλευση του γεγονότος. Ο ρόλος της Δημοτικής αρχής δεν μπορεί να περιορίζεται στα λόγια. Από τις πράξεις κρίνεται.
Το Πάρκο ήταν και παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ για τους Αγρινιώτες. Με ευθύνη που επιμερίζεται σε πρώην και νυν. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Παναιτωλικού εκεί.
Πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μικρο-πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Συλλόγου μας και μάλιστα με τρόπο που δεν είναι ικανός να ξεγελάσει κανέναν. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και στο Πάρκο και στην πόλη…
Αντί για δηλώσεις και φθηνά πολιτικά παιχνίδια, ας φροντίσει ο Δήμος να φτιάξει το Πάρκο όπως πρέπει και αξίζει στους Δημότες του και να «μη ρίχνει στάχτη στα μάτια» του κόσμου, κρυβόμενος πίσω από την λαϊκή αποδοχή του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός σ’ αυτό το θέμα είναι μαζί με τον Αγρινιώτη πολίτη, που θέλει το Πάρκο να ξαναγίνει η «καρδιά» της πόλης.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή