Κοντά σε Τσότσαλιτς, αναμένει Μπαρμπόσα

Κοντά σε Τσότσαλιτς, αναμένει Μπαρμπόσα
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός Έντιν Τσότσαλιτς (γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Πανιώνιο) αναμένεται να είναι ο εκλεκτός του Τραιανού Δέλλα στα μετόπισθεν.

Πριν αρκετές ημέρες το TitormosNet είχε ενημερώσει για περίπτωση Βόσνιου αμυντικού και στην εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" στον AERAS fm 99.5 με τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό στην εκπομπή της Παρασκευής αποκαλύφθηκε το όνομα του Τσότσαλιτς. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι Παναιτωλικός και Τσότσαλιτς είναι πλέον πολύ κοντά και δύσκολα δε θα προχωρήσει η περίπτωση του. Ο Τσοτσαλιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου τη διετία 2010-12 ενώ στην πορεία πήρε μεταγραφή στην Μακαμπι Χάιφα και 4 χρονια στη Μαλιν. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Τουρκικό πρωτάθλημα και η τελευταία του ομάδα είναι η Αλτάι Σμύρνης.
Όσον αφορά την περίπτωση του Μπαρμπόσα, διακαή πόθο της ομάδας του Παναιτωλικου, τα πράγματα έχουν ως εξής. Παναιτωλικός και Μπαρμπόσα έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει να πάρει την ελευθέρας από την ομάδα στην οποία ανήκει. Ο Μπαρμπόσα έχει καταθέσει προσφυγή για να πάρει τα δεδουλευμένα του (σημαντικό χρηματικό ποσό) και το περιθώριο προς την ομάδα είναι μέχρι την Κυριακή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο έμπειρος εξτρέμ είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα που θα θελήσει και αυτή είναι ο Παναιτωλικός.

KOSMAS

25 seconds

ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  

Κορυφή