Με επιτυχία το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά footvolley στο Αγρίνιο

Με επιτυχία το 1ο Ευρωπαϊκό τουρνουά footvolley στο Αγρίνιο
Το 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY που φιλοξενήθηκε στο Emileon ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δείχνοντας ότι μπορούν να διοργανωθούν στην περιοχή μας σημαντικά event, που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το θέαμα και τη διασκέδαση.

Ο Παναιτωλικός, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Greece Footvolley 2001, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη χώρα μας, υλοποίησαν αυτή την πρωτοπόρο ιδέα και έδωσαν τη δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει πλούσιο θέαμα και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που έγιναν παράλληλα με το Τουρνουά, το Σαββατοκύριακο 22 -23 Σεπτεμβρίου 2018.
Κορυφαίοι αθλητές έδωσαν 36 αγώνες το Σάββατο και άλλους 18 την Κυριακή. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον μικρό τελικό (θέσεις 3-4) στον οποίο η Ολλανδική ομάδα (Μπιόρν Γκόιστερ – Μπάνι Ρουϊτενμπέρι) νίκησε την Ισπανική (Πάμπλο Ρότζερ – Νάτχο Σάντσες) με 2-1 και στη συνέχεια με τον μεγάλο τελικό στον οποίο η Ιταλία με τους Φεντερίκο Ιακοπούτσι (mvp της διοργάνωσης) – Μάρκο Γκάτο Γκρατσιάνι, νίκησε 2-0 το Ισραήλ (Αμίρ Ζαχάρ – Ρον Μπεν Ισάι) και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Η χώρα μας είχε τριπλή εκπροσώπηση με τους Γιάννη Τσιούρη – Κώστα Τρούγκου, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα – Μιχάλη Μουρούτσο, Ρέις Ουέλινγκτον – Νίκο Στυλιανέση.
Εκτός από το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα η διοργάνωση συνοδεύτηκε από χορευτικά, μαζορέτες, πάρτι, μουσικοχορευτικό σόου από την Κατερίνα Στικούδη και άλλες εκδηλώσεις που πρόσφεραν διασκέδαση στον κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά.
Σημαντική ήταν η συνεισφορά εθελοντών στην επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ στον χώρο λειτούργησε Bazaar χειροποίητων κατασκευών από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης, «Παναγία Ελεούσα».

KOSMAS
Κορυφή