Άκης Μάντζιος: "Δεν ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου αυτό το παιχνίδι"

Άκης Μάντζιος: "Δεν ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου αυτό το παιχνίδι"
Στη φάση του πρώτου γκολ του Παναιτωλικού και το τέταρτο που ακολούθησε και ήταν κακό για την ομάδα του στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε ακόμα ότι στο πρωτάθλημα είναι νωρίς και πως στην 6η αγωνιστική κανένα παιχνίδι δεν είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου".

Αναλυτικά:

"Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναιτωλικός στην κατοχή ήταν καλύτερος, αλλά στις προϋποθέσεις για ευκαιρίες ήμασταν καλύτεροι και έλειπε μια τελική πάσα. Ο Παναιτωλικός εκτός από μια φάση με ένα γύρισμα του Μαρινάκη και ένα πλασέ νομίζω δεν είχε άλλη φάση. Μπήκε το πρώτο γκολ και εκεί λίγο χάσαμε την ηρεμία μας και ο Παναιτωλικός είχε ένα τέταρτο που θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είχαμε και την αποβολή με την αδικαιολόγητη πράξη του παίκτη μου, που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε το γκολ και είχαμε τη μεγάλη φάση στο τέλος για να ισοφαρίσουμε. Είναι μια κακή περίοδος για εμάς και η διακοπή θα μας κάνει καλό προκειμένου να επιστρέψουν και κάποια παιδιά που έλειπαν".

Σε ερώτηση για το αν αυτό το ματς ήταν "ζωής και θανάτου" ανέφερε: "Εμείς έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν παιχνίδια "ζωής και θανάτου" στην 6η αγωνιστική. Κανείς δε σώθηκε ή δεν έπεσε τόσο νωρίς. Έχει πάρα πολλά ματς ακόμα το πρωτάθλημα".

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή