Τραϊανός Δέλλας: "Παίξαμε καλή μπάλα... δεν έχω αντιληφθεί να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου"

Τραϊανός Δέλλας: "Παίξαμε καλή μπάλα... δεν έχω αντιληφθεί να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου"
Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με το Λεβαδειακό στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε καλή μπάλα και τόνισε ότι η διακοπή θα βοηθήσει.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού σε ερώτηση για τον αν αισθάνεται ασφαλής μετά από τη νίκη ανέφερε ότι δεν έχει αντιληφθεί να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του και να ήταν κριτήριο το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

"Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε με καλή μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο γκολ που ήρθε με τύχη μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το ματς με το πέναλτι του Μοράρ. Από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και παρά λίγο στο τέλος να δεχθούμε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσω τα θετικά. Απ΄το πρώτο λεπτό τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια. Το ψυχολογικό κομμάτι όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα παίζει το ρόλο του. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στη διακοπή μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε βελτίωση".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη βαθμολογική συγκομιδή: "Θα μπορούσαν οι οκτώ βαθμοί να είναι και παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ας μη μπούμε όμως σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο έξυπνοι".

Για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών: "Μπορεί να στοιχίζει η χρησιμοποίηση νέων παιδιών, όμως ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που επενδύει σε νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Για το αν πλέον αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο: "Είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση και είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω αντιληφθεί από μεριάς μου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς εμένα".

Για το ότι στο τέλος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι: "Δεχτήκαμε το γκολ από καθαρή απειρία και μόνοι μας βάλαμε μόνοι μας πίεση στον εαυτό μας. Κάτι ανάλογο έγινε και με τη Λαμία. Ποδόσφαιρο όμως χωρίς λάθη δε γίνεται και από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε".

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή