Ο τερματοφύλακας που δεν τελείωσε ο Παναιτωλικός

Ο τερματοφύλακας που δεν τελείωσε ο Παναιτωλικός
Σε δυσμένεια βρίσκεται στον Παναιτωλικό ο Κρίστοφερ Κνετ σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επαναδρατηριοποιήσουν το Δημήτρη Κυριακίδη.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του websports.gr τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα απέχουν κατά πολύ από την αλήθεια. Ο Κνετ χαίρει της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Παναιτωλικού και φυσικά θα είναι στις επιλογές του Λουίς Κάστρο για την 11αδα της ομάδας. Αντίθετα ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι εκτός πλάνων και θα προπονείται μόνος του το επόμενο διάστημα.
Ο Κυριακίδης δεν υπολογίζεται για το επόμενο διάστημα και ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. Το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ και οι όροι του δε θα αλλάξουν, όμως δε θα υπάρξει και διαφοροποίηση στο σκεπτικό της ομάδας, η οποία θα πορευτεί στη χρονιά με τερματοφύλακες τον Κρίστοφερ Κνετ, το Νίκο Γιαννακόπουλο και το Δημήτρη Θεοδωρόπουλο.
Από τον Παναιτωλικό βγαίνει ότι ο βασικός τερματοφύλακας όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά αποτελεί την επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

KOSMAS
Κορυφή