Ανακοίνωση για τα διαρκείας ως το τέλος της σεζόν

Ανακοίνωση για τα διαρκείας ως το τέλος της σεζόν
Τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το τέλος της χρονιάς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Όπως έγινε γνωστό στην ανακοίνωση στον αγώνα με τον Ατρόμητο δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται διαρκείας την Παρασκευή και το Σάββατο από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η τιμή τους θα είναι στα 70 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και στα 50 για τη μικρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης 20.00), θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνους που ακολουθούν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (τουλάχιστον 8 στο σύνολο), μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, σε ειδικές τιμές (σχεδόν στο μισό της τιμής που ίσχυε στα απλά εισιτήρια) οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: 70 (γυναίκες-παιδιά: 50)

Μικρή κερκίδα: 50 (γυναίκες-παιδιά: 35)

Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, έως 6 άτοκες δόσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσουν τα προνόμια που προσφέρει, θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο αύριο Παρασκευή (11.00 – 14.00) και το Σάββατο (12.00 έως 18.00).

KOSMAS
Κορυφή