Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας Θέρμου

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας Θέρμου
Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Θέρμου ο αγιασμός της Ακαδημίας Θέρμου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Βασίλειος Λάμπος παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών Φώτη Αγγελόπουλου και Άγγελου Πανέτα, των αθλητών και αθλητριών, γονέων και φίλων του ποδοσφαίρου. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Γιάννα Καλημέρη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Κότσαλος και Νικόλαος Κωστακόπουλος. Το παρόν στον αγιασμό έδωσε επίσης ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Θέρμου κ. Γεώργιος Χριστόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Θέρμου Αλέκος Σιαδήμας και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους, παιδιά και γονείς καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και τους ευχαριστεί για τη στήριξη σε αυτά τα έξι χρόνια που λειτουργεί η Ακαδημία.
Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την αλυσίδα super markets "MARKET IN" και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννη Φερεντίνο για τη χορηγία του αθλητικού υλικού. Τέλος ευχαριστούν τη φαρμακοποιό κ. Σοφία Μπιτχαβά για την παροχή του φαρμακευτικού υλικού για όλη τη χρονιά στο Σύλλογο.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή