Η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας του Αία Αλυζίας

Η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας του Αία Αλυζίας
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έγινε στο γήπεδο της Κανδήλας η τελετή λήξης των τμήμάτων της Ακαδημίας του Αία Αλυζίας.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι αθλητές, οι γονείς και φίλοι της Ακαδημίας.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και τους δόθηκε η ευκαιρία εκτός από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι να δείξουν την ικανότητά τους και σε άλλες δραστηριότητες, όπως ευλυγισία και σλάλομ με τη μπάλα, σημάδι σε στόχο, διαγωνισμό κεφαλιών, διαγωνισμό πέναλτι, ενώ το ποδοσφαιρικό σκέλος ολοκληρώθηκε με το "μεγάλο ντέρμπι" μεταξύ γονέων και παιδιών.
Στο τέλος δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αγωνιστικοί έπαινοι και μετάλλια συμμετοχής, με τις απονομές να γίνονται από τον ποδοσφαιριστή της Κ19 του Παναθηναϊκού Γιώργο Σιδερά και τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Πάνο Παλιογιάννη.
Ο προπονητής του Συλλόγου μιλώντας στους γονείς τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ανέφερε ότι έκλεισε ένας εκπαιδευτικός κύκλος, που πέρα από τους 20 αγώνες, τις προπονήσεις και τις αποστολές, είχε εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας. Ακόμη ανακοινώθηκε στους γονείς η συνεργασία του Συλλόγου με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αρχής γενομένης από το προπονητικό καμπ που ετοιμάζει ο Σύλλογος από τις 10 μέχρι τις 13 Ιουλίου στην Κανδήλα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι αθλητές του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές για τη φετινή σεζόν.
1. Ασφάλειες Σταύρος Τζακώστας - Αστακός
2. Lab Espresso Bar - Σακουφάκης Βασίλης
3. Πανεμπορική Αγρινίου
4. Let it shine Kastanos, Cyclon καύσιμα - Καστανός Δημήτρης
5. Φαρμακείο Αφροδίτης και Γιώργου Χάνδρα
6. Τους DJ της εκδήλωσης Σπύρο Λιάγγο και Δημήτρη Καστανό
7. Τον πάτερ Ευφρόσυνο και την Ενορία για την παραχώρηση της γεννήτριας ρεύματος.
8. Το Δήμο Ξηρομέρου
9. Την κ. Βάσω Παππά για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή