Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Korpi Water Football Summer School

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Korpi Water Football Summer School
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Korpi Water Football Summer School που διοργάνωσε ο Αίας Αλυζίας από τις 10 μέχρι τις 13 Ιουλίου στο γήπεδο της Κανδήλας.

Στο camp συμμετείχαν 52 νεαροί αθλήτές κυρίως από την περιοχή του Ξηρομέρου. Οι περιοχές από τις οποίες προέρχονταν ήταν η Κανδήλα, ο Μύτικας, ο Βάρνακας, η Παναγούλα, το Μοναστηράκι, ο Αστακός, η Βόνιτσα, η Πάλαιρος, η Χρυσοβίτσα αλλά και από την Άρτα.
Προπονητές στο camp ήταν ο τεχνικός του Αία Νίκος Λεκατσάς και οι Αντώνης Κρινίτσας, Γρηγόρης Τζέλης, Φιλήμονας Βασιλαράκης, Γιώργος Χαλιμάς και Σπύρος Πήλιος.
Σε αυτό το τετραήμερο έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί στους νεαρούς αθλητές ο τρόπος που δουλεύει μια επαγγελματική ομάδα και παράλληλα να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο. Όλα αυτά έγιναν έχοντας σαν αρχικό στόχο να αγαπήσουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο και να αναπτύξουν τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερα ηλικιακά γκρουπ και πραγματοποίησαν 5 προπονήσεις (τεχνική - τακτική - φυσική κατάσταση), εργομετρικά τεστ, σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας, βιντεοαναλύση των αγώνων που έπαιξαν και δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την ακαδημία του Παναιτωλικού - Ελπίδων και του Αθλόπολις Πρέβεζας.
Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές αποτέλεσε η επίσκεψη των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Γιώργου Λιάβα, Μάκη Μπακαδήμα, Σπύρου Γεωργούση και Δημήτρη Θεοδωρόπουλου, οι οποίοι έπαιξαν στην προπόνηση, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Ο Σύλλογος με δελτίο τύπου που εξέδωσε ευχαρίστησε τους αθλήτές και τους γονείς, τους προπονητές των ακαδημιών που συμμετείχαν και συγκεκριμένα το Γεράσιμο Μπότσιο της Αναγέννησης Αστακού, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο της Θύελλας Μοναστηρακίου, τον Κώστα Φραδέλο του Α.Ο. Παλαίρου, και τον Άρη Φερεντίνο του Αμβρακικού Βόνιτσας, τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Παναιτωλικού και την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη συμμετοχή στο camp, τους χορηγούς που ήταν:
1. Νερά Κορπή
2. Cuba beach bar
3. Alila tales and spirits
4. Mango beach bar
5. Κάβα ποτών Καββαδάς Λευκάδα
6. Ostrella εστιατόριο
7. Alexander Paxinos room
8. Ηλιοτρόπιο Διονύσης και Δημήτρης Καϋμενάκης
9. Ψαροταβέρνα Φάρος Μύτικας
10. El barrio
11. Sunrise beach bar
12. Ποδοσφαιράκια Γρίβας Δημήτρης
13. Mare Amare café
14. Φαρμακείο Ταπραντζή Χριστίνα
15. Copy Mania Στάθης Σταθόπουλος
και τους χορηγούς επικοινωνίας
1. ΑΧΕΛΩΟΣ TV και
2. websports.gr

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή