Επιστροφή με νίκη για την Παιανία Μάστρου

Επιστροφή με νίκη για την Παιανία Μάστρου
Στην επανεμφάνισή της στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ μετά από 28 χρόνια η Παιανία Μάστρου κέρδισε με 1 - 0 τον Ηρακλή Αστακού στο γήπεδο της Κατοχής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμήτσου με "χρυσό" σκόρερ το Γεράσιμο Σύρρο στο 48ο λεπτό πήρε τη νίκη και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με το Ζαφείρη στο 5ο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 0 - 0 παρέμεινε στο ημίχρονο. Στο 48΄ έγινε η φάση που έμελλε να κρίνει τον αγώνα. Ο Ζαβιτσάνος έκανε την κούρσα από αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο Σύρρος με κοντινή προβολή νίκησε τον Κατερινόπουλο κάνοντας το 1 - 0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ (Παναγιώτης Καραμήτσος): Γαρμπής, Κολτσίδας Ν., Ράπτης, Ντερές (39΄ λ.τ. Φυλλαδιτάκης), Ροδάτος, Καρανίκας, Σύρρος (86΄ Πλεξίδας), Ζαβιτσάνος (63΄ Ρέκας), Μπέλλος (71΄ Γαντζούδης), Μουρκογιάννης, Κουμπαρούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Γεροχρήστος (68΄ Κουτσολάμπρος), Λιβάνης Π. (33΄ λ.τ. Γκάτσης), Κωνσταντίνου, Ταφάνι, Κοκώνης Ε., Μπαρμπαρούσης, Παχής (64΄ Μαλιγιάννης), Κοκώνης Κ., Μπαλάφας (64΄ Κοντοζήσης), Ζαφείρης.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή