Γιώργος Καντάνης: "Να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ομήρου"

Γιώργος Καντάνης: "Να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ομήρου"
Μετά τη συμφωνία με τον Όμηρο Νεοχωρίου ο Γιώργος Καντάνης μίλησε στο websports.gr για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο 26χρονος παίκτης ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στο Ναυπακτιακό την περσινή χρονιά, δήλωσε πεπεισμένος πως ο Όμηρος θα έχει μια καλή χρονιά και όλοι θα βοηθήσουν για να έρθει η άνοδος και τόνισε πως ελπίζει να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ομήρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καντάνη:

"Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα την περσινή χρονιά μαζί τους στο Ναυπακτιακό Αστέρα. Τους διοικούντες της ομάδας, τους προπονητές μου και το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και το φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου που μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι και τη νέα χρονιά ο Ναυπακτιακός να έχει μια εξαιρετική πορεία και να πετύχει το στόχο που θα θέσει.
Για μένα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με τη συμφωνία με τον Όμηρο Νεοχωρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και ελπίζω να δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου τις προσδοκίες που έχουν για μένα. Ξέρω που έχω έρθει, ο Όμηρος είναι ένα ιστορικό σωματείο και στόχος του κάθε χρονιά είναι να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τίτλους. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και θα βοηθήσουμε όλοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία".

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή