Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αστέρα Καμαρούλας

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αστέρα Καμαρούλας
Ιδανικά μπήκε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ ο Αστέρας Καμαρούλας κερδίζοντας με 1 - 0 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Η ομάδα του Πάνου Βραχωρίτη πήρε το "τρίποντο" με τέρμα που σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό με πλασέ του Κατσίκα να περνάει άουτ. Ο Δήμος δύο λεπτά αργότερα νικήθηκε σε τετ α τετ από το Ζυγουρίτσα και στο 21΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμψώνα ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1 - 0. Στο 50ο λεπτό ο Βασίλης Κάκκος με σωτήρια προβολή σε πλασέ του Πετρονικολού γλίτωσε την ομάδα του και στο 65΄ ο Ψυχογιός έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας λίγο άουτ. Στο 94΄ η κεφαλιά του Νίκου Κάκκου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1 - 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τσοπλάκου.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 4ου λεπτού με τη χαμένη ευκαιρία του Κατσίκα μπορούσε να αλλάξει όλη την ιστορία του αγώνα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αστέρα είχαν ο Πάρης Σαμψώνας και ο Δημήτρης Τηλιγάδας.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Παπαποστόλου από δεξιά η μπάλα περνάει και φτάνει στον αμαρκάριστο Κατσίκα που κάνει πλασέ πάνω από το δοκάρι.
Γέμισμα του Σαμψώνα ο Μαραγιάννης δεν απομάκρυνε και ο Δήμος βγήκε τετ α τετ με το Ζυγουρίτσα, έκανε το πλασέ και έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
Σουτ του Ψυχογιού έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπαλάσκας.
21΄ Γκολ. Κόρνερ του Σαμψώνα από δεξιά ο Παναγιωτόπουλος στο πρώτο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
50΄ Σέντρα του Σαμψώνα από αριστερά ο Πετρονικολός κάνει πλασέ και με σωτήρια προβολή διώχνει ο Βασίλης Κάκκος.
53΄ Πάσα του Ευθυμιόπουλου στο Νίκο Κάκκο που έκανε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάσκας.
54΄ Σουτ του Πετρονικολού η μπάλα έφυγε άουτ.
65΄ Γέμισμα του Παπαποστόλου ο Κατσίκας δε μπήκε στην πορεία της μπάλας που έφτασε στον Ψυχογιό και αυτός έκανε πλασέ ελάχιστα άουτ.
72΄ Πάσα του Τηλιγάδα στο Σαμψώνα που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
80΄ Μακρινό σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα πέρασε άουτ.
82΄ Φαλτσαριστό σουτ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
93΄ Σε γέμισμα στην περιοχή του Αστέρα ο Ρουμπάτης και ο Γιαβρούτας δε συνεννοήθηκαν και η μπάλα έφυγε άουτ από την προβολή του πρώτου.
94΄ Σέντρα του Παπαποστόλου από αριστερά ο Νίκος Κάκκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Τρομπούκης, Ταμπάκης, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (96΄ Καπέλης), Πετρονικολός (84΄ Γκουρνέλος Χ.Χ.), Δήμος (78΄ Σταμάτης), Τηλιγάδας (96΄ Λιάτσος), Μήκας (96΄ Πίτλιγγερ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Ζυγουρίτσας, Γιαβρούτας, Κάκκος Β. (84΄ Παντελίδης), Αμπντέλ Σαλάμ, Μαραγιάννης, Κάκκος Ν., Ευθυμιόπουλος, Παπαποστόλου Π., Ρουμπάτης, Κατσίκας, Ψυχογιός.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή