Επέστρεψε στις νίκες ο Όμηρος

Επέστρεψε στις νίκες ο Όμηρος
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Όμηρος Νεοχωρίου, που επιβλήθηκε στο Αιτωλικό του τοπικού Άρη με 2 - 0.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και με 7 βαθμούς ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Γκασούκα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 44΄, με τον Όμηρο να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γαλάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Όμηρος κράτησε το αποτέλεσμα και στο 67΄ με γκολ του Μπαλαμπάνη "σφράγισε" τη νίκη.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Ανδρέας Μαργέλης): Γκασούκας, Καβαλιέρης, Αναστασίου (46΄ Ζέρβας), Κάκκος (78΄ Ταμπακόπουλος), Καρέτσος, Φράγκος Λ., Λύρος (46΄ Ξύστρας), Βασιλείου (61΄ Τρικαλινός), Κράνης, Φράγκος Α., Ζαβιτσάνος (68΄ Κτιστόπουλος).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου, Ξάνθης (46΄ Κοντογιάννης), Μπαλαμπάνης, Πασπαλιάρης (82΄ Τόγιας), Νικολογιάννης (90΄ Ζώγας), Τσιφοπανόπουλος, Γκασούκας (90΄ Λαγός), Ευθυμίου (87΄ Κονταρής), Γαλάνης.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή