Διπλό στο ντέρμπι και κορυφή για τον Όμηρο

Διπλό στο ντέρμπι και κορυφή για τον Όμηρο
Στο ντέρμπι κορυφής της Α΄ Κατηγορίας ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 2 - 0.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε στην πρώτη θέση την ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη με 13 βαθμούς, ενώ στους 12 έμεινε η Α.Ε. Ευηνοχωρίου.
Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με σουτ του Δημαρά που έδιωξε σε κόρνερ ο Δουλιώτης. Ο Όμηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Μπαλαμπάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη. Ο τραυματισμός του Κάκκου στο 40ο λεπτό έδειξε να επηρεάζει τους παίκτες της ομάδας του Ευηνοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι στο 72΄ έκαναν το 0 - 2 μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Γκασούκα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πασπαλιάρη στο δοκάρι.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος): Μπότας, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Κουτρομάνης (72΄ Νασόπουλος), Κάκκος (40΄ λ.τ. Γεωργίου), Κοσμάς, Δημαράς, Χαλαζιάς, Καλαβριζιώτης (89΄ Κουτσοσπύρος), Φονταλής (89΄ Τριώτης), Ταμπάκης (72΄ Αλμπάνης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Παπαευθυμίου, Τσιφοπανόπουλος, Μπαλαμπάνης, Πασπαλιάρης (87΄ Κουτσομπίνας), Νικολογιάννης, Ευθυμίου (83΄ Ζώγας), Γκασούκας (88΄ Τσώνης), Κοντογιάννης (88΄ Τρικαλινός), Καλογερόπουλος (46΄ Τόγιας).

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή