Τριάδα μεταγραφών για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου

Τριάδα μεταγραφών για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου
Τρεις ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε η Α.Ε. Ευηνοχωρίου.

Παίκτες της ομάδας θα είναι στη συνέχεια της χρονιάς ο Νίκος Σατρατζέμης, ο Σπύρος Παλαιογιάννης και ο Ronaldo Jaupaj.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα μας, ενισχύοντας το ρόστερ λίγο πριν τη λήξη της πρώτης μεταγραφικής περιόδου.
Συγκεκριμένα παίχτης της ομάδας είναι πλέον ο 16χρονος επιθετικός ΣΑΤΡΑΤΖΕΜΗΣ Νικόλαος ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού, από όπου μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ και σέντερ φορ. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ναύπακτο προκειμένου να αγωνιστεί στο Ναυπακτιακό Αστέρα και κατόπιν συμφωνίας εντάσσεται στο δυναμικό μας με τη μορφή δανεισμού.
Δεύτερη μεταγραφική κίνηση αποτελεί η προσθήκη του αμυντικού Παλαιογιάννη Σπύρου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μεσολογγίου. Έχει επίσης αγωνιστεί επί μια 5ετία σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας σε συλλόγους της Α΄ Κατηγορίας κατά τη διάρκεια που φοιτούσε.
Τρίτη προσθήκη αποτελεί ο νεαρός RONALDO JAUPAJ ο οποίος μεταγράφηκε από την ομάδα BILLIS της Αλβανίας. Ο νεαρός RONALDO έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ του Κώστα Ξηρού. Στη συνέχεια λόγω σπουδών μετακινήθηκε στην Αλβανία και πλέον επέστρεψε μόνιμα στο Μεσολόγγι.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές μας και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή