Αναγέννηση Στάνου: "Συνεχίζουν να είναι σε ισχύ όλες οι συμφωνίες"

Αναγέννηση Στάνου: "Συνεχίζουν να είναι σε ισχύ όλες οι συμφωνίες"
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Αναγέννησης Στάνου αναφέρθηκε στη διακοπή των πρωταθλημάτων και τόνισε πως αυτή τη στιγμή οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές χρειάζονται στήριξη.

Η ομάδα γνωστοποίησε ταυτόχρονα ότι παραμένουν σε ισχύ όλες οι συμφωνίες με τους παίκτες τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πανδημία έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, γεγονός που επηρέασε όπως ήταν φυσικό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάτω από αντίξοες συνθήκες έδιναν χρώμα στα Σάββατα και τις Κυριακές κάθε περιοχής και κρατάνε ψηλά το όνομα κάθε απομακρυσμένου και μη χωριού, θέλουν τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Δεδομένων αυτών των ειδικών συνθηκών, το Δ.Σ. της ομάδας μας πήρε την απόφαση να συνεχίσουν να είναι σε ισχύ όλες οι συμφωνίες που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη φετινή χρονιά, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, ελπίζοντας μέχρι τότε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να συνεχιστούν κανονικά οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΑΝΟΥ

KOSMAS

25 seconds

  

Κορυφή